Sinds het jaar 2000 heette deze site www.eddyorion.com en was jarenlang ondergebracht bij worldnet.nl, onderdeel van enom. Sinds eind mei 2013 is Worldnet van de aardbodem verdwenen. Na een paar maanden is de domeinnaam ondergebracht bij een handelaar in domeinnamen. De domeinnaam was daar toen te koop voor $ 500,- (april 2016) Ik had eddyorion.com in het begin gratis ondergebracht bij Namezero. Uiteindelijk is het gratis beginnen voor mij dus uitgelopen op een voorlopig einde van mijn www.eddyorion.com. Ik zie dat veel sites waar ik voorheen naar doorlinkte, hetzelfde is overkomen. Linken naar vakantietips komen ineens uit op domeinverkoopsites. Wil je je eigen domeinnaam, denk dan dus goed na over waar je dit wilt laten doen.

Er stond lange tijd een voor mij vreemde pagina op eddyorion.com maar wel met wat onderwerpen die ik ook op de site heb. Pogingen om de domeinnaam in Nederland te registreren mislukten tot voor kort omdat de naam nog steeds in het bezit van een domeinnaamhandelaar was.

Na geduldig wachten en een behulpzame provider heb ik www.eddyorion.com weer op mijn naam gekregen. Helaas is het tegenwoordig niet meer zo dat je dan die domeinnaam eenvoudig door kan laten verwijzen naar elk willekeurig plekje op het internet. Hier zijn maandelijkse kosten aan verbonden bovenop de domeinnaamregistratie. Sinds Adblockers goed hun werk doen heb ik slechts nog maar een paar kwartjes per maand aan inkomsten uit de site met bescheiden reclame. Investeren in een koppeling domeinnaam met de site zit er dus niet in.

www.eddyorion.com (niets op 3 augustus 2020)