5 mei

Defilé 5 mei 2002

Voor de tweede keer nam een MFO detachement deel aan het jaarlijkse defilé op 5 mei in Wageningen. Ook dit jaar was het een succes, ondanks het druilerige weer stonden er zeeën van mensen langs de weg om ook het MFO detachement met applaus te begroeten.

Wil je alle foto's bekijken, haal deze dan alvast hier binnen, een kleine 2MB...

verzamelen Alle manschappen verzamelen zich even voor het middaguur in het tentencomplex. Aan koffie en broodjes was geen tekort. Zelfs de tap was reeds gereed voor aktie.
exercitie Omdat niet iedereen meer in aktieve dienst is moest er wat exercitie geoefend worden. Overste Jacobsz demonstreert hier de moeilijkste discipline, het inrukken.
exercitie Ook de vastberadenheid moest even getest worden door middel van een bescheiden meertje, een militair is tenslotte niet van karton.
exercitie Op het verzamelterrein bevond zich een mooie ééntonner, deze was door Philip Flink tot MFO-voertuig bevorderd.
defile En hier doen ze het voor: het hartverwarmende applaus van het volk dat het zeer kan waarderen dat mensen zich inspannen voor de wereldvrede.
plein Het hoogtepunt van het defilé, het begroeten van Z.K.H. Prins Bernhard op het Vijf Mei Plein.
plein Nogmaals het Vijf Mei Plein maar nu met Z.K.H. Prins Bernhard in beeld.

De linker tuba-blazer had die pittige loempia beter niet kunnen eten...

Alle ex-MFO-ers kunnen deelnemen aan het defilé, voor meer informatie:

Overste Edwin Jacobsz via e-mail: ejacobsz@wish.net

Kijk eerst eens op www.steenrode-baretten.nl