Santa Marta Colombia


Restaurant Restaurants:


Hotel Hotels:

Hotel Cangrejalito
Calle 10C #2-76, Santa Marta
GPS: N11.24685, W74.21218

Dit hotel staat er nog maar kort, Google Street View van februari 2014 laat nog de vorige bebouwing zien.
Ik heb hier een fijn hotel aan gehad in januari 2016, net na de allerdrukste periode welke afgesloten wordt met het lange weekend wat volgt op 6 januari "dŪa de los Reyes Magos".

Het tweepersoonsbed was prima en de plafondventilator en airco werkten uitstekend. Alles was schoon en de service perfect.

Het hotel had geen restaurant en dus ook geen ontbijt. Wel een paar grote koelkasten op de receptie waar je koude drank, waaronder bier, kon kopen tegen hele redelijke prijzen.

Het hotel ligt tegenover de "Reno Bar", een nachtclub waar ze tot ongeveer middernacht tropische muziek draaien, een soort van Colombiaanse Top 40 allertijden. Neem geen kamer aan de straatkant als je liever wat minder geluid hebt 's avonds. De straatkant heeft wel het leukste uitzicht maar daar kan je op het grote balkon van de galerij ook van genieten. De Reno Bar heb ik niet bezocht maar de posters aan de deuren doen vermoeden dat je je hier als man prima kan vermaken... "40 mooie meisjes wachten op jou om je fantasieŽn te realiseren. Kamers met airco"

Liever een appartamentje huren in el Rodadero? Check deze site eens: rodaderosantamartaapartamentos.comLinken Santa Marta:

3opreis.bnn.nl BNN op reis, seizoen 8 aflevering 12

viajesantamarta.com (Spaans)

parquesnacionales.gov.co (Spaans) Parques Nacionales Naturales de Colombia; Parque Tayrona

eluniversal.com.co (Spaans) over de "gele koorts" prik

aerocolombia.com (Spaans) over de nodige vaccinaties